Connect with us

technokrata

Okos és muzikális: a Samsung merevlemezes új smartphone-ja

Kütyük

Okos és muzikális: a Samsung merevlemezes új smartphone-ja

A Samsung Electronics bemutatta a világ első 3 GB kapacitású merevlemezzel rendelkező mobiltelefonját.


A Samsung a CeBit 2005 kiállításon lebbentette fel a fátylat az SGH-i300 modellről, amelyet igen fejlett zenelejátszási képességekkel vérteztek fel.

A Samsung új készülékének elődje az a modell, amelyet a gyártó 2004-ben mutatott be, és amely egy 1,5 GB tárolási képességű merevlemezt rejtett magában. Az SGH-i300 az első olyan telefon, amely a Samsung ˝Plug & Play Files-to-go˝ elnevezésű koncepciója alapján készült. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy telefonunk egy hordozható merevlemez-meghajtó feladatait is ellássa. A telefon egyszerűen összekapcsolható a számítógéppel a fájlcsere érdekében.

Bár egy ilyen készülék számos területen hasznosítható, az üzleti élettől kezdve egészen az iskoláig, a Samsung az új modellel mégis leginkább a zenerajongókat célozta meg. A készülék körülbelül 1000 zeneszám tárolására képes, görgető-gombja pedig megkönnyíti a keresett szám megtalálását. Az SGH-i300 továbbá támogatja a 3D-hangzást, és sztereó hangszórókkal rendelkezik.

A telefonba mindezen felül még egy 1,3 megapixeles kamerát is beépítettek, és a modellt külső memóriakártya fogadására is alkalmassá tették.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle