Connect with us

technokrata

Húsvéti tartalmak és egyéb tavaszi újdonságok a Pannon GSM-től

Kütyük

Húsvéti tartalmak és egyéb tavaszi újdonságok a Pannon GSM-től

Szokásához híven idén is különleges letölthető tartalmakkal köszönti a húsvétot a Pannon GSM.

A nyuszik, tojások és rigmusok mellett ez alkalommal zöld emberkékkel is találkozhatunk: a nagy sikerű ˝Maszk˝ film folytatásához kapcsolódó háttérképek és Java játékok szintén most kerülnek fel a Pannon GSM és a djuice WAP-oldalaira.

A PannonW@P ˝Letöltések˝ menüpontja alatt hozzáférhető, folyamatosan bővülő választék a húsvéti időszakban számos alkalmi tartalommal egészül ki. A vicces és kedves háttérképek most különösen kedvező áron tölthetők le, de az előfizetők húsvéti témájú csengőhangok és képernyővédők között is válogathatnak. Szintén érdemes egy pillantást vetni a Java játékok kínálatára, amit ugyancsak aktualizált a Pannon GSM.

Húsvétra esik egy bombasikernek ígérkező film, a ˝Maszk fia˝ magyarországi premierje is. A bemutató alkalmából a Pannon GSM és a djuice ügyfelei egyaránt ˝elmaszkosíthatják˝ mobiltelefonjukat a PannonW@P ˝Letöltések˝ menüjének, filmes alpontjában található, a filmhez kapcsolódó tartalmak letöltésével.

Természetesen az MMS kedvelői sem maradnak húsvéti tartalom nélkül: az MMS Album (https://mms.pannongsm.hu/album) és az MMS Képeslap szolgáltatás Galériájából (PannonW@P/SMS, E-mail, Chat/ MMS Képeslap) is válogathatnak kedvükre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle