Connect with us

technokrata

Alternet.hu – új távközlési portál indult

Kütyük

Alternet.hu – új távközlési portál indult

A portálon a mobil és vezetékes szolgáltatások iránt érdeklődő látogatók rendszerezett és könnyen összevethető információkat találnak.

A mobiltelefonok díjszabásainak összevetésére a portál üzemeltetői kifejlesztettek egy tarifaelemző- és összehasonlító programot, amely a leggyakrabban használt szolgáltatási kör- és forgalmi irányok áttekintésével nyújt információt. A rendszer a megalapozott tarifacsomag választáshoz és az esetleges változtatás döntésének megalapozásához nyújt segítséget. A vezetékes szolgáltatásokra vonatkozó adatbázis feltöltése is megkezdődött, rövidesen ezen a területen is használható lesz a szolgáltatás, az előbb említett elemzési és összehasonlítási módszerekkel.

A gyorsabb tájékozódást egy keresőrendszer is támogatja. A portál kereskedelmi szolgáltatása a licitálás, az árverés lehetősége. Bármely társaság, vagy intézmény licitre kínálhatja – egyelőre mobil, későbbiekben a vezetékes – szolgáltatási csomagját is. A licitálás gyors és átlátható lehetőséget ad, ha valaki piaci versenyben kívánja kiválasztani a számára legjobb ajánlatot és szolgáltatót.

Az első licit csomag a Szegedi Tudományegyetem megbízásából mintegy 8 millió forint értékű mobil szolgáltatás árverésre bocsátása, valamint felhívás egy új, a hallgatók számára kínálandó tarifacsomag kialakítására, amit a tanulmányi időszakuk alatt vehetnek igénybe a jelenlegieknél alacsonyabb árakon és a honlapon történő regisztrációval. A fejlesztők szándékai szerint ezt a konstrukciót országosan, más intézményekre is ki fogják terjeszteni.

Mindezek mellett a portálon a távközléssel kapcsolatos hatályos hazai joganyag is megtalálható. Naponta frissülő ágazati hírek tájékoztatják a látogatókat az aktuális akciókról és történésekről. A portál sajátossága, hogy új piaci konstrukciókat is kínál meghatározott ügyfélkör számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle