Connect with us

Wi-Fi képes, sztereó hangzású új Samsung okostelefon

Kütyük

Wi-Fi képes, sztereó hangzású új Samsung okostelefon

A Samsung Electronics ismét egy nagy tudású mobiltelefonnal rukkolt elő.


A Samsung SPH-M4300 típusjelzésű készülék mobiltelefon és kéziszámítógép vonásokkal egyaránt rendelkezik. A szétcsúsztatható kialakítású telefon 114 milliméter hosszú, 59 milliméter széles és 25 milliméter vastag, folyadékkristályos kijelzője pedig nem kevesebb mint 2,8 colos képátlóval büszkélkedhet.

Az SPH-M4300 egyik legérdekesebb szolgáltatása a Wi-Fi, vagyis napjaink egyik legnépszerűbb vezeték nélküli hálózati technológiája, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül a fejlett zenelejátszási képességek, illetve a televíziós adások vételi lehetősége mellett sem. Ez egyébként az első SRS kompatibilis mobiltelefon: ezt a speciális 3D térhatású audió technológiát eddig elsősorban a hordozható digitális zenelejátszók kapták meg. A készülékbe egy helyett rögtön két hangszóró került, így tökéletes a sztereóhatás.

A Microsoft féle Windows Mobile 2003 Pocket PC Phone Edition operációs rendszert (Pocket Outlook, Explorer, Word, Excel, Media Player) futtató okostelefonban többek közt egy 520 MHz-es frekvenciájú mikroprocesszor, valamint egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul is helyet kapott. A Samsung SPH-M4300 kereskedelmi ára egyelőre sajnos ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom