Connect with us

technokrata

Megújult MobiCard a Pannon GSM-től

Kütyük

Megújult MobiCard a Pannon GSM-től

A Pannon GSM teljes körű mobil adatkezelést biztosító terméke, a MobiCard Plusz újabb áttörést hoz a mobil irodai alkalmazásokban.

A március 23-tól elérhető PC-kártya elsősorban a hordozható számítógéppel rendelkező üzleti ügyfeleknek kifejlesztett megoldás, amellyel még gyorsabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető a vezeték nélküli adatkommunikáció.

A Pannon GSM MobiCard Plusz egy igen sokoldalú PC-kártya a mobiltechnológia összes modern vívmányával: SMS-ezésre, csoportos SMS küldésre, mobil internetezésre és e-mailezésre egyaránt alkalmas, továbbá távoli és mobil hozzáférést biztosít az irodai infrastruktúrához, alkalmazásokhoz. A szolgáltatás és a rendkívül felhasználóbarát kezelőfelület segítségével megoszthatjuk a mobiltelefonon tárolt információkat a számítógépünkkel és pillanatok alatt hozzáférhetünk minden számunkra szükséges információhoz. A Pannon GSM MobiCard Plusz kis-, közepes- és nagy vállalatoknak, illetve a sokat utazóknak egyaránt ajánlható.

Az új termék mobil szélessávú rendszerbe illeszkedő internetelérés, valamint szöveges üzenetek és e-mailek küldési és fogadási lehetősége mellett, kiterjedt és hatékonyan használható telefonkönyvvel is felruházza a laptopokat. Az installáló lemezen található Internet Expressz alkalmazás telepítésével az internetezés sebességében látványos növekedést tapasztalhatunk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle