Connect with us

Hirdetés

technokrata

Formabontó kialakítású új kamerás mobil a Pantechtől

Kütyük

Formabontó kialakítású új kamerás mobil a Pantechtől

A Pantech&Curitel legújabb mobiltelefonja szakít minden eddigi kamerás készülék tervezési hagyománnyal.


A rendkívül dinamikusan terjeszkedő, dél-koreai székhelyű vállalat hivatalosan egyelőre még be nem jelentett új modellje külsejét tekintve leginkább a Nikon Coolpix digitális fényképezőgépekhez hasonlít: a telefon kijelzője és az optikát tartalmazó részegység egymástól elforgatható. További érdekesség, hogy a billentyűzet nem a kijelző alatt, hanem annak két oldalán helyezkedik el. Ehhez hasonló megoldást korábban a Siemens SX1-es okostelefonon láthattunk, és talán nem járok messze az igazságtól, ha azt állítom, hogy nem sokunk tetszését nyerte el az a körülményes adatbeviteli megoldás.

A Pantech ezzel párhuzamosan hamarosan piacra fogja dobni a PH-L4000V típusjelzésű, ugyancsak újszerű megjelenésű kamerás telefonját. A PH-L4000V legalább annyira hasonlít egy telefonra, mint amennyire egy digitális videokamerára. A masinába egy 2,1 megapixeles felbontású képszenzor került, melynek segítségével fényképezni éppúgy lehet, mint nagy felbontású videóanyagokat rögzíteni.

A kamera optikája az egyik sarokra került, a kijelzőt pedig a kamkorderekhez hasonló módon oldalra lehet kihajtani, ezenkívül pedig akár el is lehet forgatni. A fejlesztők elmondása szerint a heteken belül a kereskedelmi forgalomban is megjelenő Pantech PH-L4000V ugyanolyan kiváló minőségű digitális videókat tud felvenni, mint hagyományos kamkorder társai.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés