Connect with us

technokrata

Formabontó kialakítású új kamerás mobil a Pantechtől

Kütyük

Formabontó kialakítású új kamerás mobil a Pantechtől

A Pantech&Curitel legújabb mobiltelefonja szakít minden eddigi kamerás készülék tervezési hagyománnyal.


A rendkívül dinamikusan terjeszkedő, dél-koreai székhelyű vállalat hivatalosan egyelőre még be nem jelentett új modellje külsejét tekintve leginkább a Nikon Coolpix digitális fényképezőgépekhez hasonlít: a telefon kijelzője és az optikát tartalmazó részegység egymástól elforgatható. További érdekesség, hogy a billentyűzet nem a kijelző alatt, hanem annak két oldalán helyezkedik el. Ehhez hasonló megoldást korábban a Siemens SX1-es okostelefonon láthattunk, és talán nem járok messze az igazságtól, ha azt állítom, hogy nem sokunk tetszését nyerte el az a körülményes adatbeviteli megoldás.

A Pantech ezzel párhuzamosan hamarosan piacra fogja dobni a PH-L4000V típusjelzésű, ugyancsak újszerű megjelenésű kamerás telefonját. A PH-L4000V legalább annyira hasonlít egy telefonra, mint amennyire egy digitális videokamerára. A masinába egy 2,1 megapixeles felbontású képszenzor került, melynek segítségével fényképezni éppúgy lehet, mint nagy felbontású videóanyagokat rögzíteni.

A kamera optikája az egyik sarokra került, a kijelzőt pedig a kamkorderekhez hasonló módon oldalra lehet kihajtani, ezenkívül pedig akár el is lehet forgatni. A fejlesztők elmondása szerint a heteken belül a kereskedelmi forgalomban is megjelenő Pantech PH-L4000V ugyanolyan kiváló minőségű digitális videókat tud felvenni, mint hagyományos kamkorder társai.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle