Connect with us

technokrata

Kipattanó kamera, UV szenzor és szövegfelolvasási funkció egy új mobiltelefonban

Kütyük

Kipattanó kamera, UV szenzor és szövegfelolvasási funkció egy új mobiltelefonban

Az egyik dél-koreai mobiltelefon gyártó egy újszerű kialakítású kamerás készülékkel rukkolt elő.


A KTFT EVER POP-UP Eye névre keresztelt, KTF-X6500 típusjelzésű újdonság érdekessége nem más, mint hogy a beleszerelt digitális fényképezőgép modul alaphelyzetben teljesen láthatatlan, azonban amint megnyomjuk a telefon bal felső sarkát, a kamera optikája villámgyorsan kipattan oldalra a készülékházból. A 180 fokban forgatható optikájú, 2x-es optikai és 3x-os digitális zoomú fényképezőgéppel maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb videóanyagok is rögzíthetők.

A szétcsúsztatható KTF-X6500 a személyi számítógépekről ismerős FAT filerendszerrel rendelkezik, mely a fejlesztők elmondása szerint minden korábbinál könnyebb adatmozgatást tesz lehetővé. A készülék további érdekessége, hogy egy UV szenzor is helyet kapott benne, ennek pontos funkciója azonban mindeddig ismeretlen. A 99 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 25 milliméter vastag és 140 gramm tömegű telefon ezenkívül többek közt MP3 lejátszásra, illetve szövegfelolvasásra is képes. A folyadékkristályos kijelző 260 ezer színárnyalatú.

A miniSD memóriakártyákkal bővíthető, CDMA 2000 1x kompatibilis KTFT EVER POP-UP Eye ára 500 ezer dél-koreai won, vagyis mintegy 92 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle