Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SP65: itt a Siemens S65 kamera nélküli új verziója

Kütyük

Siemens SP65: itt a Siemens S65 kamera nélküli új verziója

A most debütált Siemens SP65 tulajdonképpen nem más, mint a tavaly bemutatkozott Siemens S65-ös üzleti mobiltelefon kamera nélküli új változata.


A német gyártó szerint nem mindenkinek van szüksége arra, hogy mobiltelefonja fényképezni is tudjon, sőt egyes munkahelyeken manapság már kifejezetten tiltják a kamerás készülékek használatát. A Siemens éppen ezért piacra dobta S65 típusjelzésű sikermodelljének fényképezőgép mentesített új verzióját, a Siemens SP65-öt.

A müncheniek ezen legfrissebb üdvöskéje mind külcsín, mind pedig belbecs tekintetében 99 százalékban megegyezik a Siemens S65-tel, az egyetlen különbség a kamera hiánya. A mindössze 98 grammos, 108x45x18 milliméteres telefon üzleti ügyeink intézésében is tökéletes partner. Összehangolhatjuk számítógépünkkel illetve a Microsoft Office és Lotus Notes levelezőprogramokkal, Bluetooth-on, infravörös, USB és soros portokon keresztül küldhetünk adatokat, a PIM (Personal Information Management) segítségével pedig az irodánktól távol is megválaszolhatjuk bejövő üzeneteinket.

A naptárfunkció segít bennünket, hogy könnyedén megszervezzük és számon tartsuk üzleti elfoglaltságainkat és magánéletünket. A cserélhető memóriakártyának köszönhetően további 32 MB tárolóhely áll rendelkezésünkre, hogy adatfile-okat és prezentációkat mentsünk el. A telefon mintegy 250 óra készenléti idővel és 6 óra beszédidővel rendelkezik. A Siemens SP65-be nagy méretű, 132×176 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú TFT kijelző került.

A német Vodafone-nál a Siemens SP65 előfizetéssel 49,90 eurós, előfizetés nélkül pedig 499,50 eurós áron kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés