Connect with us

technokrata

Minden földi jóval ellátott multimédiás mobiltelefon újdonság az Alcateltől

Kütyük

Minden földi jóval ellátott multimédiás mobiltelefon újdonság az Alcateltől

Az Alcatel legújabb felsőkategóriás mobiltelefonjának, a One Touch S853-nak olyan konkurensekkel kell felvennie a harcot, mint amilyen például a Sagem féle myX-8, vagy a Siemens által nemrégiben bejelentett CX75.


A hagyományos kialakítású francia újdonság 103 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 20 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 93 gramm. Az energiaellátásról egy 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely a gyári specifikációk szerint maximum 250 órás készenléti időt, illetve 8 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, GPRS Class 10 és EDGE Class 10 képes Alcatel One Touch S853-ba egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző került, mely elsősorban 176×220 pixeles felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg, és egyszerre akár kilencsornyi információt is képes megjeleníteni.

A telefon beépített digitális fényképezőgépe 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb felbontású videóanyagok felvételét teszi lehetővé. Az elkészül anyagok a 6 MB-os belső memóriában, illetve miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a fejlett zenelejátszási képesség, a két darab hangszóró, az integrált sztereó FM rádió, az 1.000 férőhelyes naptár, a harminckét szólamú polifonia, a WAP 2.0 böngésző, valamint a Java MIDP 2.0 és Push To Talk támogatás.

A kereskedelmi forgalomban történő megjelenésre idén augusztusban kerül majd sor, a várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle