Connect with us

technokrata

2 megapixeles kamera, FM rádió és fejlett zenefunkciók a Sony Ericsson legújabb mobiljában

Kütyük

2 megapixeles kamera, FM rádió és fejlett zenefunkciók a Sony Ericsson legújabb mobiljában

A Sony Ericsson W31S típusjelzésű legújabb mobiltelefonja elsősorban fejlett multimédiás képességeiről, sztereó FM rádiójáról, illetve nagy felbontású digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.


A japán KDDI termékkínálatában várhatóan a jövő hónap közepén felbukkanó újdonság szétcsúsztatható kialakítással bír. A készülék csukott állapotban 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, 26 milliméter vastag és bizony tömege nem kevesebb mint 136 gramm. A nagy kapacitású akkumulátor a gyártó állítása szerint maximum 190 perces beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt biztosít.

A páratlanul nagy méretű, egész pontosan 2,4 colos képátlójú, TFT LTPS (Low Temperature Polycrystalline Silicon) technológiájú folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással, illetve 262 ezer színárnyalattal büszkélkedhet. A beépített autofókuszos és vakus kamera egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzorra épül, és segítségével természetesen nem csak állóképek, hanem akár videóanyagok is rögzíthetők.

A CDMA 1X WIN támogatású Sony Ericsson W31S az ATRAC3plus, ATRAC3, WAV, MP3 és WMA formátumú zeneállományokkal kompatibilis, illetve többek között ATRAC3 enkódolásra is képes. A telefon memóriája Memory Stick Duo memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig szólnunk kell még a fejlett grafikus ekvalizerről (Normal, Pop, Rock, Hiphop, Jazz gyári beállítások), a sztereó füllhallgatóról, az elektronikus levelezési kliensről, valamint a webböngésző alkalmazásról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák