Connect with us

Hirdetés

technokrata

Invitel ADSL: a sávszélesség nő, az ár csökken

Kütyük

Invitel ADSL: a sávszélesség nő, az ár csökken

Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, az Invitel március 7-vel új, forgalomarányos díjazású ADSL Internet-csomagokat vezetett be a piacra.

A hagyományos dial-up kapcsolatnál akár hússzor gyorsabb, új, forgalomarányos díjazású csomagok időben korlátlan hozzáférést, továbbá a telefon és Internet egyidejű használatát is lehetővé teszik, és átviteli sebességben és kiegészítő szolgáltatásokban egyenértékűek a hagyományos korlátlan csomagokkal. Az Invitel és a Matáv ADSL szolgáltatási területein kínált csomagok 512 kb/sec-es letöltési sebesség mellett 96 kb/sec-es feltöltési sebességet, a gyorsabb, 1024 kb/sec-es letöltési sebességű csomag esetén 160 kb/sec-es sebességű feltöltést tesznek lehetővé.

A forgalomarányos csomagok 100 MB-os ingyenes adatforgalmat biztosítanak, ami költséghatékony megoldás azon – jellemzően kezdő, vagy az internetes tájékozódást preferáló – felhasználók számára, akik inkább böngészésre és e-mailezésre használnák Internet-hozzáférésüket. A megszabott adatforgalom túllépésekor minden megkezdett 10 MB letöltése esetén 50 Ft túlhasználati díjat számol fel a szolgáltató; a bevezető akció keretében most azonban 2005. május 31-ig elenged minden esetleges túlhasználatból eredő költséget, ami azt jelenti, hogy ezen időpontig gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal működik a szolgáltatás.

Az új forgalomarányos csomagok további előnye, hogy az akció ideje alatt – a korlátlan csomagokkal egyetemben – nem tartalmaznak egyszeri belépési díjat, valamint 2 éves hűségnyilatkozat esetén akár már havi bruttó 5.990 Ft-ért hozzáférhetőek. A csomagban foglalt díjmentes adatforgalom mellett az előfizetőnek 6 darab egyéni e-mail címéhez egyenként 10 MB tárhely, valamint összesen 25 MB-os webtárhely is jár.

Az Invitel új akciójában gondol azon Internet-felhasználókra is, akik már most nagy adatmennyiséget töltenek le: korlátlan ADSL csomagjaink akciós havidíjai mintegy 12-15% kedvezményt biztosítanak az eddigi árakhoz képest mindezt akár kétszeres sebesség mellett.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés