Connect with us

Hirdetés

technokrata

Yakumo deltaX Phone: megapixeles kamerás, érintőkijelzős új Windows-os okostelefon

Kütyük

Yakumo deltaX Phone: megapixeles kamerás, érintőkijelzős új Windows-os okostelefon

A Yakumo a hannoveri CeBIT szakkiállításon rántotta le a leplet legújabb Windows-os okostelefonjáról.


A keresztségben deltaX Phone nevet kapott készülékben többek közt egy 1,3 megapixeles felbontású, vakuval felvértezett digitális fényképezőgép modul, valamint egy TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú érintőkijelző kapott helyet.

A 111,7 milliméter hosszú, 60,7 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 170 gramm tömegű újdonság a jelenleg elérhető legfrissebb mobil Microsoft operációs rendszer, a Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone Editionre épül, melynek természetesen szerves részét képezi az MP3, WMA és WMV lejátszásra képes Windows Media Player, valamint a Pocket Word, a Pocket Excel, a Pocket Internet Explorer és az MSN Messenger. Hardverfronton említést kell tennünk egyrészt a 400 MHz-es frekvencián üzemelő Samsung S3C2440A mikroprocesszorról, másrészt pedig a 64 MB kapacitású integrált memóriáról.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, GRPS kompatibilis Yakumo deltaX Phone mind infravörös porttal, mind pedig Bluetooth kontrollerrel el van látva, ezenkívül pedig még egy USB csatlakozó aljzat is felfedezhető rajta. A kereskedelmi forgalomban várhatóan idén májusban debütáló készülék ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés