Connect with us

technokrata

Yakumo deltaX Phone: megapixeles kamerás, érintőkijelzős új Windows-os okostelefon

Kütyük

Yakumo deltaX Phone: megapixeles kamerás, érintőkijelzős új Windows-os okostelefon

A Yakumo a hannoveri CeBIT szakkiállításon rántotta le a leplet legújabb Windows-os okostelefonjáról.


A keresztségben deltaX Phone nevet kapott készülékben többek közt egy 1,3 megapixeles felbontású, vakuval felvértezett digitális fényképezőgép modul, valamint egy TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú érintőkijelző kapott helyet.

A 111,7 milliméter hosszú, 60,7 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 170 gramm tömegű újdonság a jelenleg elérhető legfrissebb mobil Microsoft operációs rendszer, a Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone Editionre épül, melynek természetesen szerves részét képezi az MP3, WMA és WMV lejátszásra képes Windows Media Player, valamint a Pocket Word, a Pocket Excel, a Pocket Internet Explorer és az MSN Messenger. Hardverfronton említést kell tennünk egyrészt a 400 MHz-es frekvencián üzemelő Samsung S3C2440A mikroprocesszorról, másrészt pedig a 64 MB kapacitású integrált memóriáról.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, GRPS kompatibilis Yakumo deltaX Phone mind infravörös porttal, mind pedig Bluetooth kontrollerrel el van látva, ezenkívül pedig még egy USB csatlakozó aljzat is felfedezhető rajta. A kereskedelmi forgalomban várhatóan idén májusban debütáló készülék ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle