Connect with us

technokrata

Hagenuk S200: Palm szoftveres kamerás okostelefon

Kütyük

Hagenuk S200: Palm szoftveres kamerás okostelefon

A Windows operációs rendszerű okostelefonok dzsungelében ritkaságnak számítanak az olyan, Palm szoftveres készülékek, mint például a Hagenuk-féle S200.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes modellben a Palm OS 5.4-es verziója teljesít szolgálatot, a továbbfejlesztett Graffiti adatbeviteli szoftverrel egyetemben.

A hagyományos kialakítású smartphone 2,2 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 160×220 pixeles felbontással bír, amihez ez esetben egész pontosan 65.536 színárnyalat társul. Az adatokat egyrészt a 32 MB-os RAM memóriában, másrészt pedig a 64 MB méretű flashmemóriában lehet eltárolni, más készülékekre történő továbbításukban pedig többek közt egy Bluetooth kontroller van a segítségünkre.

A teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail kompatibilitás mellett szólnunk kell még az 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modulról, a fejlett MP3/MPEG-4 lejátszási képességekről, a WAP böngészőről, a Java támogatásról, illetve az SD (Secure Digital) és MMC memóriakártyákkal történő bővíthetőségről. A kereskedések polcain várhatóan valamikor a jövő hónapban megjelenő Hagenuk S200-ért mintegy 500 eurót kell majd fizetnünk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek