Connect with us

3 megapixeles, 2x-es optikai zoomos új kamerás mobil a Motorolától

Kütyük

3 megapixeles, 2x-es optikai zoomos új kamerás mobil a Motorolától

A Motorola a napokban zajló CTIA Wireless 2005 szakkiállítást használta fel arra, hogy bejelentse egyik legújabb készülékét, a kiváló fotós szolgáltatásokkal rendelkező MS550-et.


Az amerikai székhelyű mamutcég a távol-keleti konkurensek példáját követve most egy olyan új modellt jelentett be, mely sokkal inkább egy hagyományos digitális fényképezőgépre, semmint egy átlagos kamerás mobilra hasonlít.

A jól megtermett Motorola MS550 konkrét specifikációi egyelőre ismeretlenek, azt azonban már most tudni lehet, hogy a CDMA kompatibilis telefonba egy 3 megapixeles felbontású képszenzor került. A telefon kialakítása több mint különleges: egyrészt a készülék felső része elcsúsztatható, másrészt pedig a kamera optikája kihajtható. Az fényképezőgép egyébként immár nem csak egyszerű digitális zoommal, hanem kétszeres átfogású optikai zoommal és egy erőteljes vakuval is fel van vértezve.

Az elkészült fényképek, illetve videóanyagok a telefon belső memóriájában, illetve a bővítőhelybe helyezett TransFlash/microSD memóriakártyákon tárolhatók el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom