Connect with us

technokrata

Motorola V557: EDGE, PTT, PTV és SCREEN3 technológia is került a kagylóformájú mobilba

Kütyük

Motorola V557: EDGE, PTT, PTV és SCREEN3 technológia is került a kagylóformájú mobilba

A Motorola a napokban zajló CeBIT szakvásárt használta fel arra, hogy bejelentse V557 típusjelzésű legújabb clamshell készülékét.


A Motorola V557 egyik legfontosabb újdonsága nem más, mint az úgynevezett SCREEN3 technológia, mely minden korábbinál könnyebb hozzáférést jelent a különböző hírekhez és szórakoztató tartalmakhoz.

A Motorola V551 közvetlen utódjának tekinthető, formailag nem sok újítást hozó készülék beépített digitális fényképezőgépe (4x-es digitális zoom) sajnos még mindig csak VGA felbontású, tehát segítségével maximum 640×480 pixeles fotók készíthetők. A Bluetooth kompatibilitás szinte már teljesen magától értetődik, ezenkívül pedig említést érdemel, hogy a V551 immár nem csak a GPRS, hanem az annál jelentősen gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja.

Az üzenetküldési szolgáltatások kapcsán nem sok kritika érheti a Motorola V557-et, hiszen a készülékkel nem csak SMS-ek, illetve EMS-ek, hanem MMS-ek és elektronikus levelek (POP3, SMTP, IMAP4) is minden további nélkül küldhetőek, sőt még IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) funkció is a rendelkezésünkre áll. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a második negyedévben debütáló Motorola V557 2.0-s WAP böngészőt, Push To Talk, valamint Push To View technológiát is kapott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák