Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még kényelmesebben használható a T-Mobile hangposta szolgáltatása

Kütyük

Még kényelmesebben használható a T-Mobile hangposta szolgáltatása

Megújult és még egyszerűbben, kényelmesebben használható a T-Mobile hangposta szolgáltatása.

Ezentúl ugyanis kijelzett hívószám esetén az értesítő SMS feladójaként az üzenethagyó telefonszáma jelenik meg. Amennyiben a készülékben a hívószám névvel együtt van elmentve, akkor az SMS üzenet feladójaként ez az eltárolt név szerepel majd.

A könnyebb azonosítást segíti, hogy minden beazonosítható hívószámról érkezett hangüzenetről külön értesítő üzenet érkezik. A jövőben tehát a hívószám kijelzése esetén a megszokott központi hangposta hívószám (+36309888444) helyett családtagok, ismerősök nevei, különböző hívószámok szerepelnek majd a hangüzenet értesítőjének feladójaként.

A T-Mobile hangposta szolgáltatása minden ügyfél számára havidíj mentesen elérhető és az SMS-ügyfélszolgálattal gyorsan, azonnal ingyenesen bekapcsolható (elegendő a +HANGPOSTA kódot elküldeni a 1230-as telefonszámra). Az üzenetek meghallgatása munkaszüneti napokon, valamint előfizetéses ügyfelek esetén munkanapokon 16-07, Domino kártyás ügyfelek esetén 19-07 óráig díjmentes. Az SMS-csomag 80 és a hívásértesítő szolgáltatás előfizetői számára az üzenetek meghallgatása a nap minden szakában ingyenes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés