Connect with us

technokrata

Érkezőben a felfrissített új Nokia mobil játékgépek: jön a 3G-s N-Gage?

Kütyük

Érkezőben a felfrissített új Nokia mobil játékgépek: jön a 3G-s N-Gage?

A Nokia hamarosan fel fogja frissíteni N-Gage mobil játékgép termékcsaládját.


Gerard Wiener, a Nokia játék részlegének vezérigazgatója az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a finn vállalat az eladási mutatók javításának érdekében első lépésben az Egyesült Államokban csökkenteni kívánja az N-Gage modellek árát, majd pedig alaposan áttervezett új változatokkal fog előrukkolni. Mint ismeretes, a 2003-ban debütált eredeti N-Gage, illetve a 2004-ben érkezett N-Gage QD az elmúlt időkben korántsem volt olyan kelendő, mint azt a Nokia korábban remélte.

˝Új színeket, új designt és új formát fogunk alkalmazni˝ – nyilatkozta Wiener, aki elárulta, hogy a tervezőasztalon már most is léteznek új N-Gage modellek. Emberünk szerint a Nokia egy percig sem állhat le a fejlesztésekkel, ugyanis egyre erősebben támad a konkurencia. Az új N-Gage készülékek természetesen nem csak külsejüket tekintve mennek át kisebb-nagyobb változásokon, hanem ezzel párhuzamosan a belbecs is meg fog újulni, mind a képi világot, mind pedig a hangzást illetően.

A Nokia ezenkívül CDMA képessé kívánja tenni a mobil játékgépeket, azzal kapcsolatban azonban egyelőre még nem született döntés, hogy az új N-Gage-ek az Egyesült Államokban és Ázsiában széles körben használatos CDMA, vagy pedig már az egyre dinamikusabban terjedő W-CDMA (3G) szabványt támogassák-e.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom