Connect with us

Hirdetés

technokrata

CeBIT: a Motorola elhalasztotta a beígért iTunes zenemobil bemutatását

Kütyük

CeBIT: a Motorola elhalasztotta a beígért iTunes zenemobil bemutatását

A Motorola különböző okok miatt úgy döntött, hogy elhalasztja első iTunes kompatibilis zenefonjának debütálását.

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett amerikai vállalat munkatársai néhány napja még azt nyilatkozták, hogy az első iTunes mobil készülék a hannoveri CeBIT szakvásár első napján, csütörtökön fog bemutatkozni, azonban a hivatalos bejelentésre tegnap végül mégsem került sor. Egyes források azt gyanítják, hogy bár a készülék fejlesztési munkálatai már rendben befejeződtek, a Motorola és a mobil zeneforgalmazásból komoly bevételekre számító operátorok között bizonyos nézeteltérések vannak, és emiatt húzódik a telefon bemutatása.

A Motorola CeBIT-es standján számos iTunes-t futtató iMac számítógép látható, azonban a sokak által várva várt készüléknek se híre, se hamva. Monica Rohleder, a vállalat szóvivője Chicagóban azt nyilatkozta, hogy a Motorola az iTunes mobil piaci bevezetését illetően tovább folytatja a tárgyalásokat a szolgáltatokkal. Azon nyomban be fogjuk mutatni a készüléket, amint arra lehetőségünk lesz – nyilatkozta a szóvivő, aki szerint az első iTunes mobil nyáron már kapható lesz a piacon.

Abszolút semmi gond nincs az iTunes kompatibilis Motorola mobiltelefon fejlesztésével, egyszerűen csak arról van szó, hogy bizonyos okok miatt elhalasztottuk a bejelentés időpontját – tette hozzá Rohleder.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés