Connect with us

technokrata

Toshiba TS 921: kétkamerás 3G mobil az európai piacra

Kütyük

Toshiba TS 921: kétkamerás 3G mobil az európai piacra

Az eddigiekben elsősorban a japán mobil piacra koncentráló Toshiba most egy kifejezetten az európai elvárásoknak megfelelő új készülékkel rukkolt elő.


A háromsávos (900/1800/1900 MHz) működésű Toshiba TS 921 a jó öreg GSM hálózatokban éppúgy használható, mint az azoknál jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosító UMTS (3G) rendszerekben.

A videótelefon funkciók miatt egy helyett rögtön két darab digitális fényképezőgép került a szétnyitható kialakítással rendelkező telefon készülékházába, melyek közül a kívül elhelyezett fő kamera segítségével maximum 1,92 megapixeles felbontású fotók, illetve akár MPEG-4 formátumú videóanyagok is rögzíthetők. A rossz fényviszonyok melletti fotózást segítendő integrált vakut is kapott a készülék, és gondolom mondanom sem kell, hogy a fejlett MP3, illetve videólejátszási funkciók sem hiányoznak a gazdag multimédiás repertoárból.

A Toshiba TS 921 további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a nagyméretű, 2,4 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző, az infravörös port, a Bluetooth kompatibilitás, valamint a TV-kimenet. A lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 360 órás készenléti időt, illetve közel 5,5 órás beszélgetési időt biztosít. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle