Connect with us

technokrata

Siemens SXG75: mindentudó, kétkamerás UMTS telefon

Kütyük

Siemens SXG75: mindentudó, kétkamerás UMTS telefon

Az SXG75 a Siemens első, kifejezetten UMTS hálózatban való használatra kifejlesztett mobiltelefonja.

A legújabb technológiával felvértezett készülékben lévő 2 megapixeles digitális kamerával rendkívül jó minőségű fotók és videók készíthetők, míg a nagyfelbontású, színes kijelző fölött lévő újabb kamerával videóbeszélgetéseket bonyolíthatunk le és rövid videóklipeket forgathatunk.


Ha az SXG75 nálunk van, a térképet bátran otthon hagyhatjuk. A telefonba telepített GPS navigációs rendszer vizuális és hangüzenetekkel irányít minket célpontunkhoz, emellett információkat ad a közelben lévő éttermekről vagy látnivalókról. A hozzá tartozó angol, francia, német, olasz valamint portugál nyelvű tolmács segítségével még külföldön sem veszünk el.

A gyors UMTS kapcsolatnak köszönhetően videófilmeket tölthetünk le a világhálóról, amelyeket a nagyméretű, kiváló minőségű kijelzőn nézhetünk meg. A telefon hordozható rádióként valamint MP3-lejátszóként is használható, ha pedig sztereó hangzást szeretnénk, csak rá kell csatlakoztatni a külön tartozékként kapható, elemmel működő Mobil zenedobozra.

A telefon belső memóriája 128 MB, amelyből 64 MB áll a rendelkezésünkre, hogy képeket, videókat, MP3 felvételeket, játékokat és egyéb alkalmazásokat tároljunk, de igény esetén a kisméretű multimédiakártya csatlakoztatásával bővíthetjük is.

Az SXG75 nem ismer határokat a mobilkommunikáció területén: barangolhatunk vele a világhálón, elolvashatjuk elektronikus leveleinket, multimédiás üzeneteket küldhetünk és az azonnali üzenetküldési funkción keresztül cseveghetünk barátainkkal. A Push and Talk alkalmazásnak köszönhetően a UMTS-mobiltelefont adóvevőként is használhatjuk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle