Connect with us

technokrata

Siemens CX75: multimédiás szórakoztatóeszköz

Kütyük

Siemens CX75: multimédiás szórakoztatóeszköz

Az 1,3 megapixeles digitális kamerával rendelkező CX75 multimédiás szórakoztató funkciók tárházát rejti magában.


A telefon Bluetooth-kapcsolaton keresztül is kommunikálhat a személyi számítógéppel illetve a nyomtatókkal, így az elkészített fotókat kábel használata nélkül is feltölthetjük az internetre, vagy rögtön ki tudjuk nyomtatni. A készülék ízléses, fémes hatást keltő külseje és a kijelzőjén megjelenő 262 ezer szín szemet gyönyörködtető látvány, míg a többszólamú csengőhangok valamint az MP3 és AAC(+) formátumban tárolható dallamok muzsikát jelentenek a fülnek.

Ez a készülék is alkalmas a Push and Talk üzemmódra, így könnyítve meg a programszervezést barátainkkal. Ha távol vagyunk szeretteinktől, a CX75-tel MMS-ben a világ bármely tájáról megoszthatjuk velük élményeinket.

A CX75 praktikus szervezőjével könnyen számon tartható és kezelhető az összes cím, találkozó és feladat. A bevitt adatokat Bluetooth- vagy infravörös kapcsolaton és a tartozékként megvásárolható USB-kábelen keresztül összehangolhatjuk személyi számítógépünkkel, így a legmozgalmasabb napokon is lépést tudunk tartani önmagunkkal és teendőinkkel.

A Bluetooth-kapcsolat révén a készülékre telepített háromdimenziós játékokban egyszerre játszhatunk és mérhetjük össze ügyességünket barátainkkal. A rendelkezésünkre álló asszisztens segítségével fényképszerkesztő programot, multimédiás naptárat, új logókat, játékokat és csengőhangokat tölthetünk le, amelyek tárolásához a multimédiás kártya szinte korlátlan helyet biztosít.

A telefon várhatóan július végén jelenik meg a magyar piacon, méghozzá titániumszürke és ezüsthomok színben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle