Connect with us

Siemens CL75: modern női telefon

Kütyük

Siemens CL75: modern női telefon

Az elegáns és sokoldalú CL75 ideális kommunikációs eszköz divatkövető hölgyek számára.


A letisztult formavilágú, szétnyitható mobiltelefon kiválóan egyesíti a nőies eleganciát a legfejlettebb technológiával. A különleges virágmotívumokkal díszített készülék 262 ezer színű, nagyméretű kijelzőjével azonnal felhívja magára a figyelmet. A mindössze 90 gramm súlyú készülék könnyen belefér bármely női táskába, és ha éppen nem beszélünk rajta, a tükörként is használható belső kijelzőben ellenőrizhetjük sminkünket.

A CL75 beépített, álló- és mozgókép felvételére alkalmas kamerával is rendelkezik, amellyel azonnal megörökíthetjük életünk legfontosabb pillanatait és MMS-ben megoszthatjuk őket barátainkkal. A telefonnal önarcképet is készíthetünk, amelyhez a keresőként is működő alsó kijelző nyújt segítséget. A fotók és videók tárolására 11 MB memória áll rendelkezésünkre.

Ha most kaptuk meg álmaink állását, új ruhákkal tértünk haza a bevásárlókörútról vagy hirtelen ötlettől vezérelve bulit szervezünk: a Push and Talk funkció segít, hogy barátainkat azonnal tájékoztassuk a legújabb fejleményekről. A készülék oldalán található gomb megnyomásával a háromsávos készülék úgy használható, mint egy adóvevő, vagy, amennyiben jobban szeretünk SMS-ben csevegni, az azonnali üzenetküldést is használhatjuk. (Mindkét utóbbi funkció csak olyan hálózatokon működik, ahol a szolgáltató ezt lehetővé teszi.)

A közép árkategóriájú CL75 selyemvirág-piros színben kerül az üzletekbe, s magyarországi forgalmazása várhatóan júniusban kezdődik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom