Connect with us

technokrata

Siemens CF75: stílusos kommunikáció kompromisszumok nélkül

Kütyük

Siemens CF75: stílusos kommunikáció kompromisszumok nélkül

Azoknak, akik az egyedi stílust és a teljesítményt is egyaránt előnyben részesítik, a Siemens CF75 a megfelelő választás.


A figyelemfelkeltő, ugyanakkor hivalkodásoktól mentes készülék mindössze 94 milliméter hosszú és 50 milliméter széles. A szétnyitható telefon külső kijelzője is színes. Beépített VGA digitális kamerájával gyönyörű felvételek készíthetők, amelyeket e-mailben vagy MMS-ben küldhetünk el barátainknak. Sötétedés után vagy egy éjszakai szórakozóhelyen nagy segítséget jelenthet a telefonhoz csatlakoztatható vaku. Barátainkkal vagy csapattársainkkal spontán összejöveteleket szervezhetünk a készülék Push and Talk funkciójának köszönhetően, az előre egyeztetett találkozókra és fontos dátumokra pedig a virtuális segéd emlékeztet minket.

A CF75-tel biztosan nem fogunk unatkozni többé: a kommunikációt izgalmas játékok, többszólamú csengőhangok, logók és képernyővédők teszik változatossá. A telefon jól átlátható menürendszerében könnyen tudunk tájékozódni, az öt irányba mozgatható navigációs billentyű illetve számos gyorsgomb használatával.

Az óceánkék színű készüléket várhatóan augusztustól lehet megvásárolni Magyarországon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek