Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pillantás a jövőbe: Siemens tanulmánykészülékek a CeBIT-en

Kütyük

Pillantás a jövőbe: Siemens tanulmánykészülékek a CeBIT-en

Az infokommunikációs iparág legnagyobb seregszemléjének számító hannoveri CeBIT kiállításon a Siemens távközlési ágazata számos innovatív eszközzel rukkolt elő.


A ˝Runster˝ névre keresztelt ˝interaktív sporttárs˝ erőnlétünkre ügyel, egy másik készülékkel menet közben tévézhetünk, miközben egy újabb, ruhánkra szerelt ˝kütyüvel˝ háztartási készülékeinkkel beszélgethetünk. Ráadásul az innovatív Siemens-termékek megkapó designjukkal is azonnal belopják magukat a fogyasztók szívébe.

A ˝Runster˝ az otthoni futóedzésekhez használható zenei készülék, amely futótempónkhoz alkalmazkodó tempójú zenét választ ki és játszik. A Voice Coach funkciónak köszönhetően edzéstervünk jól tartható: audioedzőnk figyelemmel kíséri teljesítményünket, és folyamatos visszajelzést ad róla, szükség esetén pedig hangjelek segítségével sarkall nagyobb erőfeszítésre.

A Siemens az eddig kevéssé elterjedt DVB-H (Digital Video Broadcasting for Handheld, vagyis mozgás közbeni digitális jelvételre alkalmas) szabványra épülő készüléket is bemutatott. Ennek használatával többé nem maradunk le kedvenc tévéműsorunkról. A DVB-H vevővel, sztereó hangzással és nagyméretű VGA-érintőképernyővel ellátott koncepcióterméknek köszönhetően mára egyetlen hordozható eszközzel televíziózhatunk, nézhetjük meg a közvetítésekhez kapcsolódó háttérinformációkat, vásárolhatunk az internetről és tölthetünk le térképeket.

Nem kell többet a mini-telefonok képernyőit sem bogarásznunk, ha a Siemens New Interaction telefonját használjuk. Ez ugyanis képes az adatok kivetítésére, bármilyen sík felületre, például egy asztalra. A parányi gombok nyomkodását is elfelejthetjük: az adatok bevitelére a készülékhez tartozó bluetooth-os tollat lehet használni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés