Connect with us

Hirdetés

technokrata

MMS-re, SMS-re is felhasználható a djuice előfizetés csökkentett havidíjának 100 százaléka

Kütyük

MMS-re, SMS-re is felhasználható a djuice előfizetés csökkentett havidíjának 100 százaléka

A Pannon GSM számlás djuice ügyfelei 2005. március 17-től teljes mértékben, korlátlanul lebeszélhetik havi előfizetési díjukat – de éppúgy multimédiás vagy rövid szöveges üzenetek küldésére is fordíthatják a 3.990-ről 3.600 forintra csökkentett összeget.

A Pannon GSM annak idején az átlagnál több SMS-t, MMS-t küldő, állandóan a WAP-ot bújó – egyszóval a nem hangalapú szolgáltatások iránt messzemenőkig fogékony – ügyfelek igényeinek kielégítésére vezette be számlás és kártyás tarifacsomagot is kínáló djuice márkáját. 2005. március 17-től még inkább az előfizetők speciális szokásaihoz alkalmazkodik a djuice, ekkortól ugyanis a havidíjat nem csak a szokásos belföldi beszélgetések költségeiből írja jóvá a Pannon GSM, hanem az a magyar piacon egyedülálló módon az SMS- vagy MMS-forgalom terhére is felhasználható – tetszőleges arányban.

A Telenor-csoport nemzetközi márkája, a djuice ezzel a változással azok számára is egyértelmű, nagy összegű kedvezményt nyújt, akik akár egyetlen másodpercre sem emelik fülükhöz a készüléket, hanem kizárólag szöveges vagy képes üzenetekben kommunikálnak. Sokoldalúbb, jobban kihasználható az új támogatási konstrukció: az ajánlat egyetlen megkötése, hogy csak belföldi hálózatokba irányuló beszélgetések és küldött SMS esetén érvényes, azaz nemzetközi, illetve roaming hanghívásokra és SMS-ekre nem vonatkozik, viszont a nemzetközi roaming alatt küldött MMS-ekre igénybe vehető a kedvezmény.

Az ajánlat bevezetésével egy időben tíz százalékkal (az eddigi bruttó 3.990-ról 3.600 forintra) mérsékli számlás djuice előfizetései havidíját a Pannon GSM. A két módosítás együtt azt eredményezi, hogy a djuice számlás ügyfelei mostantól egyben élvezhetik a kártyás és számlás tarifák előnyeit és még pontosabban kalkulálhatják és követhetik nyomon kiadásaikat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés