Connect with us

technokrata

Megújult a Magyar Nemzeti Bank portálja

Kütyük

Megújult a Magyar Nemzeti Bank portálja

Megújult arculattal jelentkezik a Magyar Nemzeti Bank portálja – a portál megjelenése mellett annak struktúrája is felfrissült.

„A felhasználók elégedettsége az egyik legfontosabb szempont, ezért megpróbáltuk kategorizálni látogatóinkat, ezáltal célzottan eljutni hozzájuk. Így egy a klasszikustól eltérő, más filozófiájú portálfelépítés lett az eredmény. Reményeink szerint az új struktúra segítségével a tartalom átláthatóbb és könnyebben kezelhető lesz.” – mondta Missura Gábor a Magyar Nemzeti Bank sajtószóvivője.

A már meglévő interaktív szolgáltatások mellé újakat is terveznek bevezetni. Ilyen lesz az RSS szolgáltatás, a newstricker, vagy a virtuális barangolási lehetőség a Nemzeti Banknak otthont adó idén száz éves épületében.

„Az új szolgáltatások bevezetése egyszerűen és gyorsan fog lezajlani, hasonlóan az arculatváltáshoz.” – mondta Bíró Tamás a Sense/Net marketingigazgatója – „A Sense/Net Portal Engine alapú portálok nagy előnye ugyanis, hogy gyorsan és egyszerűen integrálhatók bele új alkalmazások és szolgáltatások.”

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák