Connect with us

technokrata

Egyedi MKB hitelkártyát kaphatnak a T-Mobile platinakártyás ügyfelei

Kütyük

Egyedi MKB hitelkártyát kaphatnak a T-Mobile platinakártyás ügyfelei

Közös hitelkártyát vezet be a Magyar Külkereskedelmi Bank és a T-Mobile Magyarország.

Az MKB – T-Mobile MasterCard Gold Hitelkártyát a piacvezető mobilcég Platinakártyás ügyfélköre veheti igénybe.

A 2005. március 10-én bevezetésre kerülő új hitelkártya az MKB által ajánlott hitelkeret előnyeit a hűséges ügyfelek számára nyújtott kedvezményes szolgáltatások lehetőségével ötvözi. A hitelkártya a T-Mobile Kapcsolat Programjának részeként a társaság Platinakártyás előfizetéses magánügyfelei számára kínál pénzügyi szolgáltatásokat, az MKB számára pedig egy új, perspektivikus célcsoportban teremt lehetőséget a bank minőségi szolgáltatásainak kiterjesztésére. A T-Mobile és az MKB színvonalat fémjelző márkaneve mellett a világszerte elismert MasterCard kártyatársaság jelent garanciát a kártya szolgáltatásaira.

Az MKB és T-Mobile közös MasterCard Gold hitelkártyája nemcsak egy banki szolgáltatás. Használatával birtokosai megváltoztathatják vásárlási szokásaikat, így egy új életszemléletet, életmódot biztosít. A hitelkártya egy feltölthető és bankkártyával tetszés szerint igénybe vehető hitelként folyamatosan birtokosai rendelkezésére áll, használata mellett lekötött pénzük tovább kamatozik. A hitelkártya kül- és belföldön fizetésre és készpénzfelvételre egyaránt felhasználható. Az akár 45 napos kamatmentes hitellehetőség – amelyet az MKB a kártyával történő fizetés, valamint a T-Mobile mobilszámla automatikus (csoportos beszedési megbízás útján történő) kiegyenlítése esetén nyújt – biztonságot, állandó pénzügyi tartalékot jelent, emellett átgondolt pénzgazdálkodásra ösztönöz.

Amennyiben a türelmi időszakban (minden hónap 15-éig tartó periódus) a teljes tartozás visszafizetésre kerül, a megelőző hónapban keletkezett vásárlási tranzakciók és csoportos beszedés útján kiegyenlített T-Mobile mobilszámla összege után az MKB hitelkamatot nem számít fel. Az aktuális hitelkamatra vonatkozóan az MKB minden hitelkártya termékénél vállalta, hogy a magyar bankpiacon fellelhető, tartósan legkedvezőbb kondíciót nyújtja 2005-ben.

A T- Mobile Magyarország Rt. Platinakártyás magánelőfizetői a mobilkommunikációt az átlagot meghaladó mértékben használják, gondolkodásmódjukhoz közel állnak az új fizetési formák. Így a közös Gold hitelkártya bevezetése segíti a bankkártya használat terjedését, valamint a partnerek szándéka szerint a készpénzforgalom csökkenését.

A Platinakártyával rendelkező T-Mobile magánelőfizetők részére az MKB megajánlott 500.000 forintos hitelkerettel, egyszerűsített hitelbírálat mellett kínálja az új hitelkártyát, e mellett az április 30-áig tartó bevezetési időszakban aT-Mobile hitelkártyát igénylők esetében az MKB az első éves kártyadíj megfizetésétől is eltekint. Célja, hogy ügyfelei számára a mindennapos használat segítségével mutassa be a hitelkártya magyar piacon is egyre inkább felismert előnyeit, s így segítse egy új gazdálkodási szemlélet elterjedését.

Ezt a célt szolgálják a Gold hitelkártyához kapcsolódó, a kiemelt ügyfélkör vásárlási szokásaihoz alkalmazkodó, illetve érdeklődésük felkeltését célzó fitness, szállodai és ékszervásárlási kedvezmények. A kártya használatát az MKB a bevezetéshez kapcsolódó, július 15-éig tartó promócióval kívánja ösztönözni. Ennek keretében a kártyával legszorgalmasabban vásárlók értékes jutalmakat – londoni utazást és ékszereket – kapnak. E mellett kiemelt szintű díjmentes utazási biztosítás szolgálja a kártyabirtokosok kényelmét, valamint a mobilszámla a kártyához tartozó hitelkeret terhére is kiegyenlíthető.

A T-Mobile Magyarország Rt. és az MKB Rt. szolgáltatásaik széles kínálata mellett közös kiszolgálással kíván hozzájárulni ügyfeleik kényelméhez. Erre a T-Mobile világszerte elismert presztizse és az MKB minőséget, kényelmet és biztonságot tevékenységének alapjaként tekintő üzletpolitikája jelent garanciát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle