Connect with us

technokrata

Vezetés közbeni SMS írás okozott halálos balesetet

Kütyük

Vezetés közbeni SMS írás okozott halálos balesetet

Újabb halálesetet gondtalan mobiltelefon használat miatt: ezúttal az SMS írás okozott súlyos közlekedési balesetet.

Tennessee-ben egy férfi a 65-ös úton autózott, amikor egyszer csak üzenetet kezdett írni mobiltelefonja segítségével. A későbbi áldozat olyannyira belefeledkezett az SMS-ezésbe, hogy nem figyelt oda a vezetésre, melynek az lett az eredménye, hogy a kocsi letért az útról, megdobódott az árokparton, és végül fejtetőn állt meg.

A helyi rendőrség munkatársai elmondták, hogy a huszonhat esztendős Lucas D. Rolinnak nem sok esélye volt a túlélésre, ugyanis nem használt biztonsági övet, ennek következtében pedig a baleset közben kirepült a járműből. A helyszínelők a roncsok között megtalálták az áldozat mobiltelefonját, melyen egy félig kész szöveges üzenetet találtak, amiből arra következtettek, hogy a balesetet a vezetés közbeni SMS írás okozta.

˝Mostanság sajnos egyre több ilyen és ehhez hasonló, figyelmetlenségből eredő baleset történik˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Curtis Summerville, a rendőrség szóvivője, majd hozzátette, hogy a mostani balesetnek nem volt több résztvevője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle