Connect with us

technokrata

T-Mobile: lottózzunk SMS-ben, előzetes regisztráció nélkül!

Kütyük

T-Mobile: lottózzunk SMS-ben, előzetes regisztráció nélkül!

Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója és a Szerencsejáték Rt. útjára indította a Mobil lottót.

Ennek keretében a több mint négymillió T-Mobile-os amellett, hogy SMS-ben játszhat, szöveges üzenetben meg is vásárolhatja szelvényét az ötös-, hatos-, skandináv lottó, kenó, totó és góltotó játékra. Az új szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy meghatározott összegig bármikor, szerződéskötés vagy külön adminisztráció nélkül igénybe vehető.

A T-Mobile előfizetők játékuk árát mostantól számlájukkal, a Domino kártyások m-com egyenlegükkel egyenlíthetik ki. Alkalmanként legfeljebb 3.000 forint értékű játék, illetve fogadás esetén ehhez vásárlási kód sem szükséges.

Mobil lottót játszani nagyon egyszerű. Például: egy játékmezős, egyhetes gépi ötös lottó játékhoz csak az L5 kódot kell szóköz nélkül SMS-ben elküldeni a +36 30 3444477-es alapdíjas telefonszámra. Ezt követően a T-Mobile válaszüzenetében összefoglalja a fogadás fontosabb információit, amelyeket, ha a játékos szintén SMS-ben megerősít, megtörténik a vásárlás. A játék érvényességét a Szerencsejáték Rt. fogadási azonosítóját és a ˝szelvény˝ számát is tartalmazó SMS igazolja. A Mobil lottó további előnye, hogy nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyerés esetén a játékos SMS üzenetet kap. A bankszámlaszám – szintén SMS-ben történő – megadását követően pedig a 100 ezer forint alatti, úgynevezett kisnyeremények átutalása automatikusan megtörténik. A Mobil lottó és a hagyományos játékok ára megegyezik.

További részletek és feltételek a T-Mobile honlapján olvashatók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle