Connect with us

technokrata

Siemens SX2 kémfotók: ismét extravagáns billentyűzetet kap a németek okostelefonja

Kütyük

Siemens SX2 kémfotók: ismét extravagáns billentyűzetet kap a németek okostelefonja

A Siemens első okostelefonja, a Series 60 alapokon nyugvó Siemens SX1 hamarosan követőre fog találni.


A szebb napokat is látott német gyártó SX2 típusjelzéssel hamarosan piacra fogja dobni legújabb smartphone-ját, melynek első kémfotói már el is érhetők a világhálón. A fényképek ezúttal igen csak hihetőek, tehát nem holmi fantáziabeli design tervekről van szó.

A fotók alapján elmondható, hogy a Siemens SX2 alapdesignja leginkább a sikeres üzleti modellére, a Siemens S65-ére emlékeztet: a karakterek és számok bevitelére szolgáló billentyűk immár az LCD alatt kaptak helyet, így a kijelző mellett már csak két gombot találunk. Ennek a változtatásnak azt hiszem csak örülni lehet, hiszen az extravagáns billentyűzetű SX1-esen szinte rémálom volt egy-egy SMS-t megírni. A Siemens azért most is csavart egyet a dolgon, ugyanis a billentyűzetkiosztás meglehetősen szokatlan: a számok nem soronként, hanem félkör alakzatban kaptak helyet, a középső részben pedig különböző funkciógombokat, illetve egy ötállású navigációs gombot találunk.

A Siemens SX2 konkrét specifikációi egyelőre ismeretlenek, az viszont már most szinte biztosra vehető, hogy a kijelző 262 ezer színárnyalatú és a korábbinál nagyobb felbontású lesz, illetve, hogy a Bluetooth és az MP3 lejátszási funkció nem fog hiányozni a készülékből.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák