Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens: 15 új mobiltelefonnal a riválosok ellen

Kütyük

Siemens: 15 új mobiltelefonnal a riválosok ellen

A Siemens számos új mobiltelefon piacra dobásával szeretné megállítani piacrészének csökkenését.


Lothar Pauly, a Siemens Communications vezetője az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a német vállalat az idei esztendőben mintegy tizenöt új mobiltelefon típust kíván forgalomba hozni, melyek közül öt a Hannoverben holnap kezdődő CeBIT 2005 telekommunikációs és számítástechnikai kiállítás keretein belül fog bemutatkozni.

Pauly elmondta, hogy egyelőre továbbra is kérdéses, hogy a Siemens eladja, bezárja, vagy szanálja a mobiltelefonok fejlesztésével és gyártásával foglalkozó részlegét, de akár az is elképzelhető, hogy a Siemens Communications valamely gyártóval stratégiai együttműködési szövetséget fog kötni. Emberünk szerint a felmerülő lehetőség közül a bezárásnak van a legkisebb esélye, ez esetben ugyanis nagyon sok érték veszne teljesen feleslegesen kárba.

A Siemens telekommunikációs részlege az eddigi mintegy 500-600 millió eurón felül újabb 400 millió eurót szeretne megspórolni a szeptember 30-án véget érő üzleti évben. A takarékossági projekt kapcsán nem szűnnek majd meg munkahelyek, viszont például a cég marketing tevékenységei alapos reformon fognak átesni. Ezenkívül tudni lehet, hogy a Siemens mobilok hamarosan ki fognak vonulni Izraelből és még néhány ázsiai országból.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés