Connect with us

technokrata

Merevlemez kerül a Motorola legújabb zenemobiljába

Kütyük

Merevlemez kerül a Motorola legújabb zenemobiljába

A Motorola és az Apple Computer együttműködésének egyik első kézzel fogható gyümölcse egy bizonyos Motorola ROKR nevezetű mobiltelefon lesz.

Korábban az a pletyka keringett a világhálón, hogy a Motorola E1060 típusjelzésű mobilja az első iTumes támogatású készüléke, később azonban kiderült, hogy ezen pletykák minden valós alapot nélkülöznek. A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola a legfrissebb híradások szerint a holnap kezdődő CeBIT 2005 szakkiállításon rántja majd le a leplet az első iTunes telefonokról, a ROKR fantázianevű modellről, valamint az E398 közvetlen utódjának tekinthető E399-ről.

Egyesek szerint elképzelhető, hogy a Motorola legújabb zenefonjában többek közt egy nagy kapacitású merevlemez is helyet fog kapni. Az Apple Computer egyébként nem szeretné, ha a ROKR konkurenciát jelentene saját iPod hordozható zenelejátszói számára, éppen ezért állítólag bizonyos megkötéseket foganatosít a Motorola telefonja kapcsán. A Motorola ROKR várhatóan csak az idei esztendő utolsó negyedévében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a konkurens Sony Ericsson a W800-as Walkman mobiltelefonnal szeretne betörni a fejlett zenelejátszó funkciókkal rendelkező mobil készülékek piacára. A Sony Ericsson W800 esetében egy 512 MB kapacitású memóriakártya szolgál adattároló megoldásként.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle