Connect with us

Hirdetés

technokrata

Merevlemez kerül a Motorola legújabb zenemobiljába

Kütyük

Merevlemez kerül a Motorola legújabb zenemobiljába

A Motorola és az Apple Computer együttműködésének egyik első kézzel fogható gyümölcse egy bizonyos Motorola ROKR nevezetű mobiltelefon lesz.

Korábban az a pletyka keringett a világhálón, hogy a Motorola E1060 típusjelzésű mobilja az első iTumes támogatású készüléke, később azonban kiderült, hogy ezen pletykák minden valós alapot nélkülöznek. A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola a legfrissebb híradások szerint a holnap kezdődő CeBIT 2005 szakkiállításon rántja majd le a leplet az első iTunes telefonokról, a ROKR fantázianevű modellről, valamint az E398 közvetlen utódjának tekinthető E399-ről.

Egyesek szerint elképzelhető, hogy a Motorola legújabb zenefonjában többek közt egy nagy kapacitású merevlemez is helyet fog kapni. Az Apple Computer egyébként nem szeretné, ha a ROKR konkurenciát jelentene saját iPod hordozható zenelejátszói számára, éppen ezért állítólag bizonyos megkötéseket foganatosít a Motorola telefonja kapcsán. A Motorola ROKR várhatóan csak az idei esztendő utolsó negyedévében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a konkurens Sony Ericsson a W800-as Walkman mobiltelefonnal szeretne betörni a fejlett zenelejátszó funkciókkal rendelkező mobil készülékek piacára. A Sony Ericsson W800 esetében egy 512 MB kapacitású memóriakártya szolgál adattároló megoldásként.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés