Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a világ első 7 megapixeles mobiltelefonja – itt a Samsung SCH-V770

Kütyük

Megérkezett a világ első 7 megapixeles mobiltelefonja – itt a Samsung SCH-V770

Korábbi ígéreteihez híven a Samsung ma Szöülban bemutatta a világ első 7 megapixeles felbontású fényképezőgépes mobiltelefonját.


Mint ismeretes, a Samsung tavaly októberben ugyancsak világelsőként dobott piacra 5 megapixeles kamerás telefont. Szakértők szerint a legújabb, 5-7 megapixeles kamerás készülékek immár komoly veszélyt jelentenek a kompakt digitális fényképezőgépek piacára. Manapság egyébként világszerte a 4-5 megapixeles digitális fényképezőgépek a legkelendőbbek, tehát a Samsung most debütált újdonsága jóval túlmutat ezeken a készülékeken és vélhetően a képminőséget illetően sem küszködik különösebb kihívásokkal.

A Samsung SCH-V770 típusjelzésű mobiltelefon többek közt szkennerként, illetve MP3 zenelejátszóként is használható, és a várakozások szerint valamikor idén júniusban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

Első körben vélhetően csak Dél-Koreában lesz kapható az SCH-S250 (5 megapixel) közvetlen utódjának tekinthető mobil, de elképzelhető, hogy a későbbiekben egyéb piacokat is meghódít majd magának. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés