Connect with us

Hirdetés

technokrata

Költözés miatt minden 1 Ft-ról – egy itthon új akciós forma jelent meg a piacon

Kütyük

Költözés miatt minden 1 Ft-ról – egy itthon új akciós forma jelent meg a piacon

Rendhagyó akció indult a Vatera online aukciós weboldalon.

Az oldal egyik felhasználójának költözés miatt van szüksége a „nagy kiárusításra”. A több mint 400 darab termék licitje kivétel nélkül, 1 Ft-ról indul. Egyik cikknél sincs megadva minimálár, adott viszont a villámár, így a termékek akár azonnal is megvásárolhatóak.

A nyugaton elterjedt és népszerű „garage sale” hagyományai teremtődtek meg ezzel online, a Vatera oldalain. A jövőben az Internet használói otthonuk kényelméből intézhetik a felesleges holmik eladását, ráadásul a vevők többsége házhoz jön, ami nagyban megkönnyíti a lomtalanítást.
A Vatera a jövőben nagy növekedést vár az ilyen típusú aukciók területén.

A jelenlegi kínálatban különleges, egyedi termékek (mint például az Aranycsapat tagok által dedikált focilabda, Pest panorámaképe díszdobozban, élethű gumikéz, eredeti kínai agyagkatona, lúdtoll írókészlet) és gyűjtemények (képeslap, gyufacimke) is kiárusításra kerülnek. Ezek mellett természetesen mindennapi használati eszközök, berendezések, műszaki cikkek, ruhanemű is felkerült az 1 Ft-os Vatera boltba.

A Garage sale
A ˝garage sale˝-nek Amerikában, Angliában és Ausztráliában nagy hagyományai vannak. Neve onnan származik, hogy a garázsba és az elé kipakolva állnak a használt, de jó állapotban lévő műszaki cikkek, bútorok, játékok és a vásárlók kedvükre válogathatnak.

Az ilyen típusú kiárusítás a már megunt, felesleges holmiktól való megszabadulásra használják, hisz az ember gyakran találkozik azzal a problémával, hogy költözés után a feleslegessé vált lakberendezési és használati dolgokkal nem tud mit kezdeni. Ennek a magyar megfelelője a jelenlegi aukció.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés