Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a világ első műholdas DMB kompatibilis PDA-mobilja

Kütyük

Itt a világ első műholdas DMB kompatibilis PDA-mobilja

A most debütált Cyberbank CP-B300 a világ első olyan PDA-mobiltelefonja, mely támogatja a műholdas DMB televíziós szolgáltatásokat.


A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán hangsúlyozták, hogy a CP-B300 egyszerre több digitális eszközt is képes helyettesíteni: a kis masinával nem csak mobiltelefonálni lehet, hanem akár komoly irodai munkát is lehet végezni a segítségével, ezenkívül pedig zenelejátszóként, képnézegetőként, sőt mini televízióként is képes funkcionálni a készülék.

A Microsoft féle Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszerrel felvértezett PDA-mobilban egy nem kevesebb mint 520 MHz-es frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszor teljesít szolgálatot, még pedig 128 MB RAM, illetve 512 MB NAND flashmemória társaságában. A memóriabővíthetőségről miniSD kártyák gondoskodnak.

A CDMA 2000 EV-DO kompatibilis Cyberbank CP-B300 további fontosabb specifikációi közé tartozik a 2,5 colos érintőkijelző, a kéthangszórós audiórendszer, az infravörös port, valamint az 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép, melynek révén akár videófelvételek is készíthetők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés