Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Siemens válasza a Nokia 7710-es médiatelefonra

Kütyük

Itt a Siemens válasza a Nokia 7710-es médiatelefonra

A Siemens boszorkánykonyhájában már javában folynak egy a Nokia 7710-re hajazó, újgenerációs multimédiás mobiltelefon fejlesztési munkálatai.


A készüléknek egyelőre még a pontos típusjelzése sem ismeretes, azt viszont tudni lehet, hogy a holnap kezdődő CeBIT szakkiállításon bárki megtekintheti majd az érdekes új jövevényt. A kifejezetten televíziós adások vételére optimalizált telefon a DVB-H szabvánnyal kompatibilis, külsejét tekintve pedig talán leginkább a Siemens S65-öséhez hasonló designnal rendelkezik, noha a szemlélődőben sokkal inkább egy mini hifi berendezés, semmint egy hétköznapi okostelefon benyomását kelti.

Fő funkciójához illően igen nagy méretű folyadékkristályos került a masinába, mely 640×320 pixeles felbontással bír, színmélysége azonban mindeddig ismeretlen. Az LCD mellett két hangszóró került elhelyezésre, így a sztereó hangzás garantált. A belső memória mérete 128 MB, de vélhetően a memóriakártyák fogadására hivatott bővítőhely sem hiányzik majd. A beépített digitális fényképezőgép segítségével fotók és videók egyaránt készíthetők, a nagy kapacitású akkumulátor pedig egyetlen feltöltéssel várhatóan mintegy háromórás televíziónézést tesz majd lehetővé.

A CeBIT-en kiállított prototípusokon az N24, a Deutsche Welle, a Viva Plus és egy időjárás csatorna adásai lesznek láthatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés