Connect with us

technokrata

Exkluzív kémfotó a pénteken érkező, 2 megapixeles Samsung SGH-D600-ról!

Kütyük

Exkluzív kémfotó a pénteken érkező, 2 megapixeles Samsung SGH-D600-ról!

A Samsung várhatóan csak pénteken jelenti majd be a népszerű SGH-D500 utódját, mi viszont már most megmutatjuk, hogy hogyan fog kinézni a készülék.


A mellékelt fotón a megnyitásra váró CeBIT 2005 szakkiállítás egyik Samsung paravánjának részlete látható, melyen nem más, mint a Samsung SGH-D600 játszik főszerepet.

A dél-koreai székhelyű mamutcég a holnap kezdődő rangos rendezvény keretein belül rántja majd le a leplet a friss jövevényről, melynek részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, azt viszont már most tudni lehet, hogy a Samsung designerei a külső megjelenést illetően nem sokat változatattak az elődmodellhez képest, így maradt a már jól bevált szétcsúsztatható kialakítás, illetve az óvatosan lekerekített formavilág.

A Samsung SGH-D600 legfontosabb újdonsága nem más, mint az 1,3 megapixeles helyett immár 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul, mely elődjéhez hasonlóan természetesen nem csak fényképek, hanem akár videóanyagok rögzítésére is alkalmas, és a vaku sem hiányzik belőle.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle