Connect with us

technokrata

Döbbenetes grafikus teljesítményre képes az ATI chipre épülő új LG mobil játékgép!

Kütyük

Döbbenetes grafikus teljesítményre képes az ATI chipre épülő új LG mobil játékgép!

Az LG Electronics az ATI Technologies egyik legújabb grafikus processzorát szereli a világ legnagyobb teljesítményű játékcentrikus mobiltelefonjába.


Az ATI féle IMAGEON 2300-as mikrochip köré épülő LG SV360-as mobil készülék 320×240 pixeles felbontású, vízszintes orientációjú folyadékkristályos kijelzőt kapott, melyen minden korábbinál élethűbb és rendkívül részletgazdag grafikus tartalmak jeleníthetők meg. A rendszer képkockánként több mint 10 ezer háromszöget képes kirajzolni.

Az LG SV360-ra fejlesztett játékszoftverek a gyártó munkatársainak elmondása szerint maximálisan ki fogják aknázni az IMAGEON 2300-ban rejlő lehetőségeket. Az egyedülállóan szép háromdimenziós grafikus megjelenítésben komoly szerepe van az OpenGL ES 1.0 mobil játék API-nak. Az ATI által kifejlesztett mikrochip egyébiránt nem csak első osztályú teljesítményéről, hanem alacsony fogyasztásáról is híres.

A széthajtható kialakítású, teljes értékű mobiltelefonba többek közt néhány gyorsulásérzékelő is bekerült, így a kis masina nem csak gombok, hanem akár egyszerű térbeli mozdulatok (döntés, fogatás) révén is irányítható. A rivális mobil játékgépeknél legalább ötször nagyobb teljesítményű újdonság a dél-koreai gyártó szerint várhatóan még ebben a félévben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle