Connect with us

technokrata

3 GB-os merevlemezzel szerelt, illetve ADSL sebességű mobiltelefonok a Samsungtól

Kütyük

3 GB-os merevlemezzel szerelt, illetve ADSL sebességű mobiltelefonok a Samsungtól

A Samsung a CeBIT-en rengeteg újdonságot fog bejelenteni, így például többek közt egy merevlemezes és egy HSDPA kompatibilis mobiltelefont.


A keresztségben Samsung SGH-I300 nevet kapott újdonság érdekessége nem más, mint egy 3 GB adattároló kapacitással rendelkező integrált merevlemez, melyen rengeteg zenei állomány, vagy éppen videóanyag tárolható el.

A készülék tárolókapacitása miniatűr TransFlash memóriakártyák révén tovább bővíthető, ezenkívül pedig szólnunk kell még az 1,3 megapixeles felbontású, videófelvevős digitális fényképezőgépről, illetve a fejlett multimédiás képességekről (H.263, H.264, WMV, MP3, AAC, AAC+, WMA, OGG Vorbis). Az infravörös portot, USB 2.0 interfészt és Bluetooth kontrollert egyaránt felvonultató Samsung SGH-I300 TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Ugyancsak a mostani CeBIT-en fog debütálni a világ első HSDPA, vagyis 3,5G mobiltelefonja. Az egyelőre ismeretlen típusszámú készülék révén akár 1,8 Mbit/s-os letöltési, illetve 384 Kbit/s-os feltöltési sebesség is elérhető, ami jóval túlmutat még a 3G technológián is. A Samsung kétkamerás újdonsága az elvárásoknak megfelelően szinte az összes média formátumot támogatja és persze videóhívások lebonyolítására is alkalmas.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle