Connect with us

Új életre kel a mobiltelefonok kijelzője

Kütyük

Új életre kel a mobiltelefonok kijelzője

A mobiltelefonok háttérképe új életre kel egy a CeBIT-en debütáló friss fejlesztés révén.


Az elsősorban különböző mobiltelefonos tartalmak, így például csengőhangok, játékok és grafikák árusításával foglalkozó Jamba a héten a németországi Hannoverben kezdődő rangos telekommunikációs és számítástechnikai kiállításon rántja majd le a leplet legfrissebb újdonságáról, mely nem más, mint a tamagocsi vonásokkal felvértezett, életre keltett mobiltelefonos háttérkép.

Az újdonságnak köszönhetően a telefonok háttérképének mostantól már nem feltétlenül kell statikus tartalmúnak lennie. Tény, hogy eddig is léteztek már animált háttérképek, azonban a Jamba új fejlesztése ezen is túlmutat: a kijelzőn megjelenített ˝Living Wallpaper˝, vagyis ˝Élő Háttérkép˝ egy aranyos kis izgő-mozgó figurát ábrázol, mely mindig az aktuális körülményeknek megfelelően viselkedik. Konkrét példát tekinte, amikor csökken az akkumulátor töltöttségi szintje, a figura éhségre és szomjúságra panaszkodik, töltés közben eszik-iszik, alacsony térerő esetén pedig nagyra nyitott szemekkel járkál.

A hamarosan elérhető ˝Living Wallpaper˝ többek közt a következő készülékekkel kompatibilis: Nokia 3230, 3600, 3650, 3620, 3660, N-Gage, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 7610, 7650, Siemens SX1, Samsung SGH-D710.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom