Connect with us

technokrata

Szex a mobiltelefonon

Kütyük

Szex a mobiltelefonon

A szexipar nem csak az Interneten, hanem a mobiltelefonokon is egyre dinamikusabban fejlődik – derül ki egy a napokban nyilvánosságra hozott felmérésből.


A Juniper Research piackutató cég legfrissebb adatai szerint a szektorban idén mintegy 1 milliárd dolláros forgalmat bonyolítanak le, 2009-ben pedig már a 2 milliárd dollárt is meg fogja haladni forgalom. A rendkívül dinamikus fejlődés hátterében elsősorban az áll, hogy manapság már szinte az összes mobiltelefon színes kijelzővel rendelkezik, melyen jól mutatnak a különböző erotikus képek és videók, ezenkívül pedig a harmadik generációs (3G, UMTS) mobil szolgáltatások által biztosított extra sávszélesség is jót tesz a piacnak.

A mobiltelefonos szexipar fejlődésének persze nem mindenki örül, így például vélhetően nem sok szülő venné jó szívvel, ha kisfia mobilján megjelenne az a videó, ami mondjuk Paris Hiltont és partnerét mutatja be szeretkezés közben. A szülők egyre több esetben emelik fel a hangukat az üggyel kapcsolatban és azt indítványozzák, hogy bizonyos mobil tartalmakat a fiatalkorúak ne érhessenek el.

Szakértők szerint kérdéses, hogy lesz-e valami a kezdeményezésből, mert a tiltott dolgok iránt közismerten sokkal inkább vonzódnak a gyerekek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle