Connect with us

technokrata

Számos új mobiltelefont jelentett be a Panasonic

Kütyük

Számos új mobiltelefont jelentett be a Panasonic

A Panasonic Mobile 2005-ös készülékeinek formatervezési filozófiája a fejlett audio-vizuális technológiák ultravékony mobil formatervekkel való kombinálásán alapul, melynek eredménye a nagy felbontású és fényerejű kijelzők valamint a csúcsminőségű, alacsony fogyasztású fényképezőgép modulok alkalmazása.

A japán és a tengerentúli piacokon szerzett tapasztalatok egyesítésével a Panasonic tervei szerint a legfejlettebb mobiltelefonokat dobja a globális piacra.

Az új 2005-ös GSM termékcsalád tagja a VS7 – a Panasonic első 2 megapixeles fényképezőgépes mobiltelefonja, amely mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes, az MX6, egy hosszabb akkumulátor élettartammal bíró vékony fényképezőgépes telefon, az üzenetjelző fényekkel rendelkező SC3, valamint az X800 okostelefon.


A VS sorozat – VS7 és VS3
A VS különlegessége a megapixeles fényképezőgéppel felszerelt vékony, stílusos mobiltelefon, cserélhető előlappal és hozzáillő tartalommal. A VS7 egy 2,5 colos kristálytiszta LCD kijelzővel rendelkezik, amely továbbfejlesztésének köszönhetően mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes. A ˝nyitás egyetlen gombnyomással˝ funkcióval egy 2 megapixeles digitális fényképezőgép bukkan elő, amely 15 képből álló sorozatfelvétel készítésére is képes. Mindez egy 19 milliméter vékony készülékben kap helyet.

A vékony és csillogó VS3 1,3 megapixeles fényképezőgéppel és 2,2 colos nagy felbontású, mintegy 16 millió szín megjelenítését támogató LCD kijelzővel van ellátva. A készülék ezen kívül üzenetjelző fényekkel is rendelkezik, ami vidámabbá teszi az üzenetek fogadását. Ennek működési alapja az SMS üzenetekben lévő ˝emotion˝ (hangulatjelző) ikonok kiolvasása fogadás közben, aminek hatására a telefon különféle színekben és ütemben kezd villogni attól függően, hogy mennyire vidám vagy szomorú az üzenet. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megítélhessék a kapott üzenet ˝hangulatát˝, még mielőtt megnyitnák azt. A VS3 az egymáshoz illeszkedő ˝X-Changeable Covers˝ cserélhető előlapoknak és tartalomnak köszönhetően valóban egyedivé varázsolható.

Az MX sorozat – MX7, MX6
Az MX sorozat nagy teljesítményű, hosszú élettartamú, ˝Maximális Kitartásra˝ tervezett akkumulátorral van felszerelve. A VS sorozathoz képest szinte megduplázott akkumulátor kapacitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszabb ideig játszhassanak vagy fotózhassanak. Az MX7 modell kristálytiszta, 2,5 colos, mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes kijelzővel és 15 képből álló sorozatfelvétel készítésére is alkalmas, 2 megapixeles fényképezővel rendelkezik. A telefon mindössze 19 milliméter vastag. Az MX6 1,3 megapixeles fényképezővel, 2,2 colos kijelzővel és vidám üzenetjelző fényekkel rendelkezik, az akkumulátor élettartamával azonban takarékosan bánik.

Az SA sorozat – SA7, SA6
Az SA sorozat sportos és aktív formája révén tökéletes választás a mindig szabadban lévő örökmozgóknak. Az SA7 2 magapixeles fényképezőgéppel, 2,5 colos kijelzővel és hosszabb akkumulátor élettartammal bír, vagyis tökéletes társa minden aktív életstílusú felhasználónak. Az SA6 rendelkezik az MX6 minden tulajdonságával, de sportos kivitelben.

Az SC sorozat – SC3, A210
A csillogó SC sorozat a Panasonic ˝stílusos fényképezőgépes vagy színes˝ termékcsaládja. Az SC3 minimalista stílusú készülékében egy 65.536 színű LCD és VGA digitális fényképezőgép lapul. Ez a telefon rendelkezik üzenetjelző fényekkel is és támogatja az egyszerűen bevihető ˝Emoticon˝ üzenetküldést, amellyel képes karakterek (a felhasználó 40 beépített ˝emotikon˝ közül választhat) illeszthetők az SMS-ekbe. Az A210 pehelykönnyű, mindössze 68 grammot nyom, és 65.536 színű LCD kijelzővel van ellátva. Ez a modell szintén rendelkezik üzenetjelző fényekkel és egyszerűen bevihető ˝Emoticon˝ képes üzenetküldési lehetőséggel.

Panasonic X800
Végezetül, az X800 okostelefon a Symbian Series 60 Platform operációs rendszerrel működik és megtalálható benne a Quickoffice programcsomag, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a Microsoft Excel és Word dokumentumok megnyitását, szerkesztését és mentését, valamint a Powerpoint dokumentumok megnyitását. Csúcsminőségű fényképezőgépével és videofelvételi lehetőségével a felhasználók a képeket és videofelvételeket a miniSD kártyán tárolhatják és átvihetik az adatokat más, azzal kompatibilis eszközre is. A tengernyi beépített szolgáltatás és funkció ellenére a készülék mindössze 17,2 milliméter vastag.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle