Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens S75: érkezik a legújabb német üzleti telefon!

Kütyük

Siemens S75: érkezik a legújabb német üzleti telefon!

A Siemens előreláthatólag szerdán mutatja majd be legújabb S sorozatú mobiltelefonját, az S75-ös készüléket.


Első pillantásra külsőre nem sok különbség fedezhető fel az elődmodellnek tekinthető S65 és a kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor az idei esztendő második negyedévében debütáló S75 között, az mindenesetre már az első kémfotókon is látható, hogy a középen elhelyezett ötállású navigációs gombot a könnyebb használhatóság érdekében némileg átdolgozták a német tervezőmérnökök, ezenkívül pedig az alapdesignon is csiszoltak egy keveset.

A 103 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19 milliméter vastag, hagyományos kialakítású Siemens S75 nem lesz túl nehéz, tömege alulról súrolja a 90 grammot. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása várhatóan 240×320 pixel, színmélysége pedig 18 bites (262 ezer színárnyalat) lesz. A digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixeles lesz, de egyes források szerint a kamera felbontása a 2 megapixelt is meg fogja haladni. Ez ügyben csak szerdán tudunk majd biztosat mondani, az viszont már biztosra vehető, hogy a Siemens S75 támogatni fogja az RS MMC memóriakártyákat.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, belső antennás újdonság a GPRS mellett az EDGE adatátviteli technológiát is támogatni fogja és természetesen a Bluetooth kontroller sem hiányzik majd belőle. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 300 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés