Connect with us

technokrata

Siemens M75: 1,3 megapixeles kamera, 262 ezer színű LCD, bővíthető memória

Kütyük

Siemens M75: 1,3 megapixeles kamera, 262 ezer színű LCD, bővíthető memória

Végre elérhetővé váltak a sokak által várva várt Siemens M75 végleges specifikációi, melyek az alábbiakban olvashatók.


A korábbi M sorozatú modellekhez hasonlóan az M75 is egy a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló mobiltelefon, melyet a gyártó elsősorban az aktív életmódot folytató vásárlók számára ajánl. A 110 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 21 milliméter vastag újdonság kereken 100 grammot nyom a mérlegen, és zöld, valamint fekete színekben jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

A TFT kijelző felbontása változatlanul 132×176 pixel, viszont a színmélység 16 bitről 18 bitre nőtt, vagyis az M75-be szerelt display immár 262 ezer színárnyalatú. A kamera felbontása a korábbi 640×480 pixelről (VGA) 1,3 megapixelre növekedett. A kamera kapcsán szólnunk kell továbbá az ötszörös digitális zoomról, a videófelvételi funkcióról, illetve a külsőleg csatlakoztatható vakuról. A képek és videók a 14 MB-os belső memóriában, illetve RS MMC (Reduced Size MultiMediaCard) memóriakártyákon tárolhatók el.

A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral (250 óra készenléti idő, 5 óra beszélgetési idő) felvértezett Siemens telefon további fontosabb specifikációi közé sorolható a polifonikus hangzásvilág, az MP3 lejátszó alkalmazás, a 2.0-s WAP böngésző, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, a GPRS és EDGE támogatás, az infravörös port, valamint a Bluetooth kontroller.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák