Connect with us

technokrata

Siemens CF75: kagylóforma, VGA kamera, két színes kijelző, EDGE

Kütyük

Siemens CF75: kagylóforma, VGA kamera, két színes kijelző, EDGE

A Siemens továbbra is kiemelt figyelmet szentel a kagylóformájú mobiltelefonoknak, melynek ékes bizonyítéka a héten érkező Siemens CF75.


A kiegészítő külső kijelző cSTN technológiájú, 96×64 pixeles felbontású és 4.096 színárnyalatú, a belső fő display pedig ugyancsak cSTN technológiájú, viszont már 128×160 pixeles felbontással bír és több mint 65 ezer színt képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép VGA felbontású, tehát segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fényképek készíthetők. Az ötszörös digitális zoommal ellátott kamera révén egyébként mozgóképek is felvehetők. A telefonba mindössze 4 MB memória került, ráadásul a készülékbe nem lehet memóriakártyákat helyezni.

A kék és fekete színben kapható Siemens CF75 csukott állapotban 94 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 22 milliméter vastag, tömege pedig alig 91 gramm. A 650 mAh kapacitású lítium-ion akksi optimális esetben 5 órás beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt biztosít.

Szólnunk kell továbbá a negyvenszólamú polifonikus csengőhangokról, az MP3 támogatásról, a 2.0-s verziójú WAP böngészőről, az elektronikus levelezési kliensről, a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról, a GPRS és EDGE adatátviteli technológiáról, az infravörös portról, valamint a Bluetooth sajnálatos hiányáról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle