Connect with us

technokrata

Panasonic VS3: a teljesen személyre szabható kagylóhéj telefon

Kütyük

Panasonic VS3: a teljesen személyre szabható kagylóhéj telefon

A Panasonic Mobile bemutatta a VS3 mobiltelefont – a piac jelenleg legjobban személyre szabható készülékét.

Ez az ultravékony, 1,3 megapixeles fényképezővel felszerelt telefon QVGA kijelzővel van ellátva, amely mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes és kimagasló fényerőssége 300 candela. A telefon kulcsfontosságú jellemzője – az ugyanazon téma köré csoportosuló X-Changeable Covers – cserélhető előlapcsomag, háttérkép és csengőhang jóvoltából – a testre szabhatóság. A VS3 forgalmazása Európában az idei év harmadik negyedévében kezdődik.


Egyediség
A VS3 egy olyan telefon, amit a felhasználó igazán saját ízlése szerint alakíthat. A Panasonic Európában ezzel a telefonnal indítja útjára ˝Totálisan Egyéni˝ X-Changeable Covers cserélhető előlap-csomagjait és a hozzájuk tartozó tartalmat. A Japánban már zajos sikert aratott kiegészítők a telefon teljes átalakítását lehetővé teszik, mellyel a felhasználók kívül-belül megváltoztathatják telefonjuk megjelenését.

Üzenetjelző fények
A VS3 egyik különlegessége az üzenetjelző fény, ami az üzenetek fogadásának egy újabb vidám formája. Ezzel a funkcióval a telefon fogadás közben ˝elolvassa˝ az SMS üzeneteket és az üzenetben található ˝emotikonokhoz˝ illő színben és ütemben villogtatja a telefont. Az ˝emotikonok˝ (hangulatjelzők) olyan szimbólumok, például nevető vagy mérges arcok, amelyeket főként a fiatal felhasználók gyakran alkalmaznak az SMS-ekben. Ha az SMS nevető arcot tartalmaz, akkor például a telefon piros színben villog. A felhasználók így még azelőtt megítélhetik a kapott üzenet ˝hangulatát˝, mielőtt megnyitnák azt.

Tökéletes képek
Amint az egy Panasonic készüléktől elvárható, az 1,3 megapixel felbontású fényképezőgép nagy felbontású, éles és élethű képek készítését teszi lehetővé. Ehhez társul a 15 képből álló sorozatfelvétel készítésének lehetősége, valamint a zoomolási és képszerkesztési képességek. A lenyűgöző fényképezőgép funkció mellett a VS3 videofelvétel készítésére is alkalmas, aminek köszönhetően a felhasználók hangos videofelvételeket készíthetnek és játszhatnak le. A VS3 egy 2,2 colos nagy felbontású, továbbfejlesztett kijelzőt is tartalmaz, amely mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes és kimagasló, 300 candela fényerősséggel bír.

Műszaki elegancia
A temérdek korszerű funkción túl a VS3 kevesebb mint 100 grammot nyom és mindössze 18 mm vastag. Az ˝automatikus nyitás egyetlen gombnyomással˝ funkció gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a VS3 minden funkciójához. A felhasználók MP3 csengőhangokkal és interaktív 3D játékokkal szórakoztathatják magukat, a Java támogatásnak köszönhetően pedig ezekből még több tölthető le. Amint az elvárható, a VS3 háromsávos GPRS készülék, amely akár 5 órás beszélgetési vagy 240 órás készenléti idővel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle