Connect with us

technokrata

Motorola London: szétcsúsztatható kialakítás, nagy memória, sztereó zenelejátszás

Kütyük

Motorola London: szétcsúsztatható kialakítás, nagy memória, sztereó zenelejátszás

Napvilágot látott néhány kémfotó a Motorola egyik legújabb, jelenleg még fejlesztés alatt álló mobiltelefonjáról, a London fejlesztési kódnevet viselő készülékről.


A Motorola London fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a szétcsúsztatható kialakítás, a méretes külső antenna (kiviteltől függően hurok-, illetve bot formával), illetve a különleges fekete-kék fényezés. A telefonon alaphelyzetben csak négy billentyű és egy navigációs gomb érhető el, a karakterek bevitelére szolgáló billentyűk csak a felső rész elcsúsztatását követően bukkannak elő.

A készülék hátsó részében egy digitális fényképezőgép is helyet kapott, ennek felbontása azonban egyelőre még ismeretlen, mint ahogy jelen pillanatban még a pontos méret- és tömegadatokat is sűrű homály fedi. Ezzel szemben már tudni lehet, hogy tetemes mennyiségű belső memóriája lesz a telefonnak: e tekintetben nem kevesebb mint 64 MB flash ROM-ról, illetve 32 MB RAM-ról beszélhetünk, no és persze a miniSD memóriakártyákkal történő bővíthetőség mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A Motorola Londonban ezenkívül még két darab, 16 milliméteres átmérőjű hangszóró, egy 3,5 milliméteres sztereó fejhallgató csatlakozó, egy erős vibramotor, valamint egy fejlett, ekvalizeres zenelejátszó alkalmazás is helyet kapott. A kereskedelmi forgalomban történő megjelenés időpontja és a telefon várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle