Connect with us

technokrata

Motorola Borneo: elérhető árú, ultravékony RAZR mobil

Kütyük

Motorola Borneo: elérhető árú, ultravékony RAZR mobil

Korábbi ígéreteihez híven a Motorola tovább bővíti népszerű ultravékony RAZR mobiltelefon termékcsaládját.


A jelenleg Borneo fejlesztési kódnevet viselő Motorola újdonság tualjdonképpen nem más, mint a nemrégiben debütált SLVR V8 némileg szűkített szolgáltatási körű, olcsóbb verziója. A hagyományos kialakítással rendelkező készülék 110 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, 14,5 milliméter vastag (75 köbcentiméter), a mérlegen pedig egész pontosan 85 grammot nyom.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz, illetve GSM 850/1900 MHz) működésű telefon GPRS Class 8 kompatibilis, EDGE támogatásról, valamint Bluetooth vezérlőről viszont sajnos nem szól a fáma. Mivel alacsony árkategóriás mobilról van szó, nem szabad meglepődni azon, hogy a folyadékkristályos kijelző nem TFT, hanem csak cSTN technológiájú. Az LCD egyébiránt 128×160 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat).

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású felvételek készíthetők, ezenkívül pedig említést érdemel a 2.0-s verziójú WAP böngésző, a harminckét szólamú polifonikus hangzásvilág, a kihangosítási lehetőség, az IM (Instant Messaging) alkalmazás, valamint a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás. A kereskedések polcain vélhetően csak az idei esztendő legvégén felbukkanó Motorola Borneoban egy 820 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor kap majd helyet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák