Connect with us

technokrata

Jön a Motorola V3 RAZR utódja: 2 megapixeles vakus kamera, szenzációs kijelző, 3G…

Kütyük

Jön a Motorola V3 RAZR utódja: 2 megapixeles vakus kamera, szenzációs kijelző, 3G…

A Motorola a tavaly debütált, rendkívül vékony V3 RAZR sikereire alapozva hamarosan ki fogja adni a 3G funkciókkal felvértezett, alaposan továbbfejlesztett utódmodellt.


A piacon várhatóan Motorola V1150 típusjelzéssel debütáló, kagylóformájú készülék 99 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 19,6 milliméter vastag (89 köbcentiméter) és mintegy 125 gramm tömegű. A méret- és tömeggyarapodás vélhetően annak tudható be, hogy a V3 utódja immár UMTS hálózatokban is használható lesz, a 3G mobilok pedig közismerten nagyobbak és nehezebbek 2,5G (GPRS) társaiknál.

A nagyméretű, 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással büszkélkedhet, ehhez pedig ráadásul nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat társul. A CLI technológiájú külső kijelző ugyancsak színes, felbontása pedig 96×80 képpont.

A Motorola V3-at sok kritika érte amiatt, hogy kamerája mindössze VGA felbontású, a V1150-nek viszont már e téren sem kell szégyenkeznie, hiszen a készülékbe épített fő fényképezőgép egy 2 megapixeles felbontású képszenzorra épül. A kamera egyébként nyolcszoros digitális zoommal, makró üzemmóddal, valamint LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve, ezenkívül pedig még egy második, elsősorban videóhívásokhoz használatos kamera is helyet kapott a készülék belső részén. A Bluetooth kompatibilitás szinte már teljesen magától értetődő dolog, csakúgy mint az MP3, AAC, WMA, WMV, illetve MPEG4 állományok lejátszása. A telefon belső memóriája 64 MB méretű, de természetesen a memóriabővítési lehetőségről is gondoskodtak a Motorola fejlesztői.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle