Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben két új HP okostelefon: 1,3 megapixeles kamera, GPS modul, EDGE…

Kütyük

Érkezőben két új HP okostelefon: 1,3 megapixeles kamera, GPS modul, EDGE…

A Hewlett-Packard közeljövőben érkező okostelefonjairól lényegében minden egyes nap kiszivárognak új információk.


A keresztségben Hewlett-Packard iPAQ HW6515, illetve iPAQ HW6715 nevet kapott újdonságok külsejüket tekintve lényegében teljesen megegyeznek egymással, viszont lényeges különbség, hogy a nagyobb típusszámú modellben extraként egy Wi-Fi kontroller is helyet kapott, illetve, hogy míg ez a készülék miniSD, addig a testvérmodell SD/MMC memóriakártyákat képes magába fogadni.

A 115 milliméter hosszú, 71 milliméter széles, 16 milliméter vastag és 169 gramm tömegű új HP smartphone-ok legfontosabb ismertetőjele nem más, mint a kijelző alatt elhelyezett, teljes értékű QWERTY billentyűzet, mely jelentős mértékben megkönnyíti az SMS-ek, MMS-ek, illetve elektronikus levelek írását. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző szokatlan módon nem hosszúkás, hanem négyzet alakú, ennek megfelelően pedig felbontása 240×240 pixel. Az LCD egyébiránt 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Microsoft féle Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszert futtató masinákban 520 MHz-es órajelű Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor, 64 MB RAM és 64 MB ROM memória, valamint 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot. Fontos szólnunk továbbá a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésről, a GPRS és EDGE támogatásról, valamint a GPS helymeghatározó modulról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés