Connect with us

technokrata

Érkezőben két új HP okostelefon: 1,3 megapixeles kamera, GPS modul, EDGE…

Kütyük

Érkezőben két új HP okostelefon: 1,3 megapixeles kamera, GPS modul, EDGE…

A Hewlett-Packard közeljövőben érkező okostelefonjairól lényegében minden egyes nap kiszivárognak új információk.


A keresztségben Hewlett-Packard iPAQ HW6515, illetve iPAQ HW6715 nevet kapott újdonságok külsejüket tekintve lényegében teljesen megegyeznek egymással, viszont lényeges különbség, hogy a nagyobb típusszámú modellben extraként egy Wi-Fi kontroller is helyet kapott, illetve, hogy míg ez a készülék miniSD, addig a testvérmodell SD/MMC memóriakártyákat képes magába fogadni.

A 115 milliméter hosszú, 71 milliméter széles, 16 milliméter vastag és 169 gramm tömegű új HP smartphone-ok legfontosabb ismertetőjele nem más, mint a kijelző alatt elhelyezett, teljes értékű QWERTY billentyűzet, mely jelentős mértékben megkönnyíti az SMS-ek, MMS-ek, illetve elektronikus levelek írását. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző szokatlan módon nem hosszúkás, hanem négyzet alakú, ennek megfelelően pedig felbontása 240×240 pixel. Az LCD egyébiránt 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Microsoft féle Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszert futtató masinákban 520 MHz-es órajelű Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor, 64 MB RAM és 64 MB ROM memória, valamint 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot. Fontos szólnunk továbbá a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésről, a GPRS és EDGE támogatásról, valamint a GPS helymeghatározó modulról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle